Velkommen til bloggen

undefined


Jeg har blogget om biblioteker på engelsk i mange år. Nu kaster jeg mig ud i at blogge om kulturliv, ledelse, strategi og alt andet indenfor min professionelle sfære – på dansk.

Motivationen for at starte Holmquist Consult er at kunne sætte min erfaring og viden i spil til at hjælpe ledere og organisationer med at blive endnu bedre til det, de allerede er gode til. Det er af de samme grunde, jeg starter denne blog. Hermed kan du få indblik i, hvem der gemmer sig bag mine briller og hvordan verden ser ud, når de er nypudsede og jeg ser verden igennem dem. Kommentarer og holdninger er altid velkomne og du er også altid velkommen til at invitere dig selv på en kop kaffe med mig for en uddybning eller yderligere snak. Jeg giver.

Har du allerede nu lyst til at dykke ned i noget af det andet, jeg har skrevet og har du mod på at læse på engelsk så:

Jeg glæder mig til dialog med dig, måske endda kaffe og til at stille skarpt på bæredygtig ledelse i en omverden, der ser anderledes ud i dag end vi havde forestillet os, da raketterne skød det nye årti ind.

Published by janholmquist

Entrepreneur: Jan has broad experience as a library director for public libraries in Denmark and New Zealand. He is the man behind the digital learning project 23 Mobile Things and other international projects like Buy India a Library. Jan is a member of the Library Advocacy Lab advising on library advocacy on a European level. Currently, Jan founded Holmquist Consult and is working as an international library, learning and leadership advisor wanting to use his experience to benefit libraries and other cultural- and learning institutions on a global level.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: